Josera

Josera hrana za pse

Josera Super Premium hrana za pse proizvedena je u Nemačkoj porodičnoj kompaniji, koja za pripremu koristi visokokvalitetne sastojke. Uz garanciju kvaliteta možete biti sigurni da je dugoročna dobrobit i zadovoljstvo vašeg psa obezbeđeno u svim fazama života.

U saradnji sa nutricionistima, hrana je razvijena tako da odgovara uzrastu i veličini psa, kako bi bila izbalansirana i odgovarajuća. Provera hrane u internoj akreditovanoj laboratoriji, prolazi stroge kriterijume i kontrole standarda i kvaliteta, uz strategiju održivosti životne sredine.

Izuzetna jestivost je proverena za sve tipove hrane. U ponudi je i hrana za posebne nutritivne potrebe i hrana bez žitarica, koja ima dobar odnos cene i kvaliteta.

Svi proizvodi su bez upotrebe GMO sirovina, soje, pšenice, veštačkih boja, ukusa i konzervanasa.

Josera hrana za mačke

Samo najbolje za vašu macu dolazi iz Josera proizvodnje visokokvlitetne nemačke hrane. Birani sastojci, ne samo da moraju da bude ukusni za vašeg četvoronožnog prijatelja, već je fokus na posebno kompatabilnoj hrani, koja može da zadovolji njene individualne nutritivne potrebe. Zbog toga, kvalitetne formulacije Josera proizvoda za mačke, razvija tim nutricionista i naučnika koji u praksi primenjuju najnovija saznanja.

Izaberite između ponude različitih kategorija hrane, poput Josera Catelux Super Premium hrane za odrasle, probirljive mačke, kroketa govedine, piletine i pačetine, hrane za mačiće i mačke koje doje. Uz izbalansiran i kompletan odnos hranljivih sastojaka, hrana je laka za varenje, sa visokim udelom proteina iz mesa.