https://www.premiumpet.rs/v.aspx?uid=6e1f8812-c269-4ea7-a1be-320c5770a2ad

Osvoji Premium Pet vaučer

Premium Pet otvoren je 30. oktobra i od prvog dana oduševljavate nas kreativnim fotografijama vaših krznenih prijatelja.
Iz tog razloga odlučili smo da organizujemo još jedan u nizu - FOTO KONKURS 'JA SAM PREMIUM PET' i darujemo najkreativnijem od vas!

Poseti nas, izaberi svoj omiljeni Premium Pet proizvod i slikaj svog ljubimca sa njim!

Najkreativniju prezentaciju Premium Pet proizvoda izabraće naš dečiji žiri, a poklon koji se ovaj put dobija je vaučer od 10.000 RSD!

Sve što treba da uradiš je:

  • - Registruješ se na sajtu premiumpet.rs
  • - Slikaš svog ljubimca sa omiljenim Premium Pet proizvodom i okačiš na svoj story ( za IG) sa tagom @premiumpet.rs ili u komentar ovog posta ( za FB).

Konkurs traje od 09. 11. do 01. 12. 2020. godine i važi samo za punoletna lica.

Vaučer možeš iskoristiti na sajtu www.premiumpet.rs ili u prodavnici Premium Pet ( TC Galerija) do 20. 12. 2020. godine

 

PRAVILA KONKURSA
Svaki učesnik može postaviti više autorskih fotografija, ali u obzir za pobednika će biti uzeta samo jedna autorska fotografija od učesnika po izboru žirija, a koja je u skladu sa postavljenom temom.
Organizator će prihvatiti samo autentične fotografije čiji su autori osobe koje se prijavljuju na konkurs ili koji imaju pismeno odobrenje autora za prijavu autorskih fotografija na konkurs, u skladu sa svim pravilima ovog konkursa, a posebno onih koja se odnose na autorska prava i prava intelektualne svojine. Tuđe autorske fotografije download-ovane sa interneta ili pribavljene na drugi način će automatski biti diskvalifikovane.
Organizator će prihvatiti samo autorske fotografije koje su u skladu sa zadatom temom i koje poštuju vrednosti koje promoviše Premium Pet prodavnica za kućne ljubimce.
Zlonamerne, vulgarne i uvredljive fotografije / postovi / komentari, postovi koji nisu u skladu sa zakonom ili Pravilnikom ovog konkursa, kao i spam / reklamni postovi neće konkurisati za nagrade.
Organizator će prihvatiti samo autorske fotografije poslate u predviđenom periodu trajanja konkursa, a fotografije poslate nakon završetka prve faze konkursa, neće biti uzimane u obzir.
Autorske fotografije moraju biti postavljene od strane osobe koja se prijavljuje kao učesnik konkursa. Zabranjeno je kreirati naloge i učestvovati u takmičenju sa lažnih naloga napravljenih samo za svrhu ovog takmičenja ili sa naloga koji su u suprotnosti sa politikom i pravilima Instagram-a. Takođe je zabranjeno postavljati fotografije u ime neke druge osobe bez njenog pismenog odobrenja, koje je u skladu sa pravilima ovog takmičenja. Takvi učesnici će automatski biti diskvalifikovani.
Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje sve učesnike za koje smatra da sadržaj postavljenog sadržaja na bilo koji način nije odgovarajući ili kod kojih primeti bilo kakve nepravilnosti prilikom učestvovanja. U slučaju neprikladnog sadržaja Organizator zadržava pravo da sporni sadržaj isključi iz foto konkursa, bez prethodnog obaveštenja.
U svakom trenutku Učesnik može odustati od daljeg takmičenja i povući se iz istog.