Premium Pet MRNJAU revija

Dobra vest za sve mačkoljupce - pozivamo vas na revijalno takmičenje posvećeno svim macama Beograda, koje će se održati u subotu 09. aprila, u Galeriji, najlepšem tržnom centru na ovoj strani Evrope.

Požuri, prijavi se putem linka ovde i učestvuj, jer broj mesta je ograničen! Svim prijavljenim maca biće obezbeđen takmičarki kavez u kom će boraviti tokom manifestacije.

 

Naš specijalni žiri biraće pobednike u 5 zabavnih takmičarskih kategorija.

 

Saznaćemo:

- Koja je najmaznija maca među mačićima i junorima u kategoriji "Mlada nada";
- Koja maca ima najatraktivniji kaputić u kategoriji "Najdezen";
- Ko je najdasa među mačorima u kategoriji  "Mr. Personality";
- Koja maca može da se pohvali najljupkijim pogledom u kategoriji "Miss Personality";
- A koja je najzgodnija, vrcavog repića i gipkih udova među svim macama takmičarkama u kategoriji "Miss/ Mister gracioznosti". 

Imaćemo i dodatno takmičenje posvećeno najmlađim vlasnicima maca. Biramo najlepši par: MACA I DETE.

U svakoj kategoriji biće proglašeni dobitnici prve, druge i treće nagrade, a prvoplasirane mace iz ovih pet kategorija takmičiće se u superfinalu za titulu „Premium Pet najmaca Beograda“. Mace pobednice očekuju značajne nagrade, a najmacu-pobednicu očekuje ozbiljno vredna nagrada, vaučer za kupovinu u Premium Pet prodavnici Galerija u iznosu od 15.000 RSD.

Pobednike će birat i žiri iznenađenja, a pored takmičarskog dela, posetioce očekuje bogat zabavni program, Farmina Nutrition i fun corner, igrice za vlasnike i Pertini fun corner sa zabavnim sadržajem za decu, popusti, vaučeri, nagrade i drugo...  Za svu decu učesnike Pertini toys pripremio je Playmobil poklone!

I na kraju, ali ne manje važno - svi koji žele da udome macu imaće priliku da pronađu macu svog života! Beogradski volonteri i organizacije koje se bave dobrobiti životinja ponudiće zdrave i lepo odgojene mace za udomljavanje.

 

Vidimo se u Galeriji!