https://www.premiumpet.rs/v.aspx?uid=a4f57e35-c1cd-40d1-887f-3705a5179716

O brendu Gradske Njuške

Gradske Njuške su svuda oko nas - sede u lokalnom kafiću grabeći zrake sunca nedeljom popodne, ne stide se da startuju na ulici ili u obližnjem parku, obožavaju duga večernja trčanja uz reku i osećaj vetra na licu, sigurno koračaju trotoarom i kupe sve sto ostane za njima.
U kraju ih svi znaju, ali uspevaju čak i neznancima da izmame osmeh na lice. Ponekad tvrdoglavi, ali uvek svoji, šašavi, veseli i urbani, mame poglede, ostavljaju utisak ali i daju pozitivan primer svom okruženju. Ipak zna se gde su najveći heroji - u svom domu, i ne postoji srećniji trenutak od onog kada se tu, posle dugog dana, najzad sretnu sa svojim najboljim prijateljem.
Gradske Njuške - to ste ti i tvoj ljubimac!
Gradske Njuške su handmade brend raznog aksesoara za Njuške na 2 i na 4 noge, nastao kao rezultat kreativnog naboja, velike ljubavi prema kućnim ljubimcima i života na gradskom asfaltu. Mi kreiramo za vas mnogo različitih modela i dezena ogrlica, povodaca, davilica, amova i matching narukvica.

Svaki proizvod je ručno izrađen, od pažljivo biranih materijala, dobrog kvaliteta, jako velike izdržljivosti i neobično veselih kombinacija boja.
U sastavu naših proizvoda uključeni su izdržljivi paracord kanapi koji se koriste u svrhu planinarenja i pri izradi padobrana, što garantuje sigurnost pri korišćenju.
Takođe, ono gde paracord kanapi izražavaju veliku prednost u odnosu na ostale materijale, je što možete sve naše proizvode lako vratiti u “novo stanje” prilikom pranja u mašini na 30-40 stepeni.

Kako je svaka njuška drugačija, tako smo uložili mnogo truda da svakom proizvodu damo lični pečat, baš kao što ga ima svaki ljubimac i njegov vlasnik.
Kad god imate neki problem sa neodgovarajućim veličinama, Gradske Njuške vam prave proizvode po meri, sa izdržljivim paracord kanapima i jedinstvenim spojem boja koje možete pronaći kod nas. Takođe, uvek ostavimo prostora za koji kilogram viška, sa prepustom od 10cm podesivog dela, kako bi drugari mogli da odahnu.
Kako je nastao brend Gradske Njuške?
Skupila se ženska ekipa sa faxa 2018. godine i otišla na svoju omiljenu destinaciju - Adu Bojanu. Preterano opuštanje i “mozak na ispašu” od standardnih poslova i kompanijskih procedura, zauvek spajamo sa rajem na Adi Bojani, našom omiljenom plažom i sojenicom.
Pre nekoliko godina smo završile FON i krenule svaka na svoju stranu, od marketinga, finansija i project manegementa sve do scruma, programiranja i digitala.

Nije nam bilo dovoljno posla, uvek smo želele da razvijamo nešto svoje, sa našim ličnim pečatom u radu. Tako Sara, Jovana i Marija osnivaju Gradske Njuške i posle godinu dana kreativnog naboja ga plasiraju ljubiteljima životinja. Brend je nastao u aprilu 2019. godine i ako zanemarimo period korone, postojimo svega godinu dana. 
Naša mala ručna proizvodnja se trudi da vam isplete najlepše dezene i da ih sa ponosom nosite, a Marija koja je dalje nastavila da vodi brend,  razvija nove proizvode i osmišljava nove destinacije za sve Gradske Njuške.

Premium Pet, u Shopping centru Galerija, je prva maloprodajna lokaciju u Srbiji gde će se Gradske Njuške naći i šepuriti, pozdravite nas velikim aplauzom i svratite da nas probate.