Najbolje igračke za pse ?

RAZLIČITE IGRAČKE ZA PSE ZA RAZLIČITE SVRHE!

Štencima su, na primer, potrebne igračke za štence koje se mogu grickati dok im rastu zubi, jer ih desni i vilica svrbe i bole, a grickanje im pruža olakšanje. Takođe, igranje sa različitim igračkama za pse podstiče vežbanje, što doprinosi zdravlju ljubimca. Igračke za pse stimulišu um, obeshrabruju problematično ponašanje koje je rezultat dosade i viška energije i promovišu zdravlje zuba.

Na tržištu postoji široka paleta igračaka za pse koje su dizajnirane za različite svrhe i u zavisnosti od karakteristika psa kao što su veličina, nivo aktivnosti, navike za žvakanje i stil igre.

VIŠENAMENSKE IGRAČKE ZA PSE:

Neke igračke za pse mogu služiti više funkcija za interakciju, kombinujući uobičajena ponašanja u igri u jednu igračku. Dok tvrda lopta za psa nije pogodna za žvakanje, a plišane igračke za pse je teško baciti, kombinacija lopte sa plišanom spoljašnjostije idealna igračka za pse koja se može i bacati i žvakati. Takve igračke za pse mogu pružiti veću zabavu i psima i njihovim vlasnicima.IGRAČKE ZA MENTALNU STIMULACIJU / EDUKATIVNE IGRAČKE:

Ove igračke za pse mogu biti korisne za izuzetno aktivne pse kojima je potrebna mentalna stimulacija, kao i fizička vežba. Neki primeri su gumene lopte za pse sa delom za punjenje sa poslasticama ili edukativne igračke za pse poput Enigme, Mikada i igračke Roulette.
IGRAČKE ŽVAKALICE:


Životinjske kosti nude puno potencijala za žvakanje, ali istinske nutritivne koristi potiču iz mekih tkiva pričvršćenih za kost, poput mesa, hrskavice, masti i vezivnog tkiva, a ne iz samih kostiju. Postoje opasnosti povezane sa životinjskim kostima, uključujući slomljene zube i moguće gutanje velikih fragmenata kostiju što može prouzrokovati ozbiljne povrede ili smrt. 
Zbog ovoga, vlasnici pasa se sve više opredeljuju za igračke za pse koje su zamena ovoj čestoj navici. Igračke za pse NyLabone zabaviće Vašeg psa, sačuvaće Vaš tepih i nameštaj od neželjenih masnih fleka i trajaće dugo. Najbolje igračke za pse. Dugotrajne igračke za pse.
Sa ovakvim igračkama psi agresivni žvakači imaju siguran način da zadovolje svoje grizne instinkte. Ove igračke za pse takođe pomažu održavanju desni i zuba pasa čistim i zdravim. Generalno, kosti od tvrde gume i druge igračke za pse od lateksa pomažu u poboljšanju celokupne oralne higijene pasa.


IGRAČKA ŠTAP:

Psi često uživaju da grizu i igraju se sa malim granama drveća i šišarkama. Takođe, vlasnici uživaju u bacanju grane, jer pas voli da ih uzme i donese, ali to se ne preporučuje zbog potencijalnih zdravstvenih problema koji se mogu razviti, kao što su ubodi u usta i povraćanje.


 

LOPTE ZA PSE:

Lopte za pse svih oblika i veličina pomažu da psi budu aktivni i u formi. Oni su odličan način da se istovremeno igrate i vežbate psa.

OBRATITE PAŽNJU!

Igračke za pse nisu sigurne ako se sitni komadi mogu žvakati ili izvlačiti jer ih pas može progutati. Igračke za pse treba da odgovara psu, uzimajući u obzir njihovu veličinu i nivo aktivnosti.

Prilikom izbora igračke za pse važno je da vlasnici kućnih ljubimaca odaberu one napravljene od netoksičnih materijala. Vlasnici pasa treba da izbegavaju da svojim psima daju predmete sa malim delovima koji se mogu žvakati i unositi u njih (kao što su na primer pileće i riblje kosti).