https://www.premiumpet.rs/v.aspx?uid=65cbc460-59f7-4300-beca-329267774310

Najbolja hrana za pse i mačke

Premium Pet preporučuje:

ND hrana za pseND superpremium hrana je kompletna hrana i pogodna je i za male rase i za velike rase pasa.
Najveći broj proizvoda je bez žitarica, a karakteriše je preko 50% sastojaka životinjskog porekla.
N&D hrana za pse se proizvodi kao suva - granule, i vlažna hrana - konzerve za pse.
Kako za odrasle, tako postoji i posebno prilagođena hrana za štence, puppy hrana.
Od široke ponude, teško možemo da kažemo koji ND proizvod bi bio najbolji za štence, ali za koji god da se odlučite, svojim sastavom doprineće pravilnom rastu i razvoju.

ND Prime
- Najbolja N&D hrana za aktivne pse, jer sadrži nadprosečnu količinu proteina i masti, dok je udeo ugljenih hidrata snižen.
Hrana za pse bez žitarica, od najkvalitetnijeg mesa.

ND Pumpkin - Najbolja hrana za izbirljive pse; sadrži 5% dehidrirane bundeve, koja intenzivira mris i ukus i tako hranu čini poželjnom za psa.

ND Ocean - Najbolji izbor za pse osetljive na sastojke iz hrane. Ova linija sadrži proizvode koji su monoroteinski i kao takvi su pogodni za pse sa alergijama.

ND Ancestral Grain - Najbolja hrana za pse koji su navikli da je izvor vlakana iz žitarica.
Ovas i spelta, kao drevne žitarice, niskog su glikemijskog indeksa.

ND Quinoa - Najbolja hrana za odrasle pse sa problemima sa kožom, digestivnim traktom, viškom kilograma, ali i kao hrana za sterilisane pse.
Formula bez žitarica, sa funkcionalnim biljakama, kao što su: kokos, kurkuma, artičoka, nana, brokoli, špargla.


ND hrana za mačke:ND superpremium hrana za mačke sadrži preko 40% proteina u svom sastavu. Najbolja hrana za mačke je ona koja će zadovoljiti njihov istančan ukus, ali i potrebe za proteinima životinjskog porekla. ND hrana za mačke je bez žitarica, izuzev AG linije, i kao takva najviše odgovara digestivnom traktu mesojeda.

N&D Prime - Najbolja hrana za mačke sa velikom potebom za unosom proteina iz mesa, bez žitarica. Takođe, zbog svog sastava je najbolja hrana za mačiće u razvoju.

ND Pumpkin - Najbolja hrana za izbirljive mačke sa obiljem "egzotičnog" mesa, kao što je meso patke, jelena ili prepelice.

ND Ocean - Najbolja hrana za mačke, kojima je potrebno da se poboljša stanje krzna. Takođe najbolja hrana za mačke istančanog ukusa.

ND Ancestral Grain - Najbolja hrana za mačke sa nešto nižom potrebom za proteinima.

ND Quinoa - Najbolja hrana za mačke sa problemima sa kožom, digestivnim ili urinarnim traktom, viškom kilograma, ali i hrana za sterilisane mačke. Formula bez žitarica, sa funkcionalnim biljakama, kao što su: kokos, kurkuma, artičoka, nana, brokoli, špargla, kamilica i borovnica.